Installation av centraliserad luftkonditionering i Orihuela Costa

Den här gången visar vi dig en installation av luftkonditionering med kanaler i ett hus under renovering i Orihuela Costa-området. Vi har gjort en integrerad installation med en kraftfull kompressor för hela huset, vilket gör att du slipper onödiga elkostnader för flera maskiner. Dessutom har du huset helt acklimatiserat och svalt på sommaren.

En central luftkonditioneringsanläggning består i allmänhet av en inomhusenhet och en kompressor som är anslutna till kanaler för att sprida luften i hela huset eller lokalerna, dolda under ett undertak, så att endast några få galler är synliga genom vilka den luftkonditionerade luften kommer ut.

Den här typen av luftkonditioneringssystem är mycket diskret eftersom endast gallren är synliga och mycket bekväm eftersom den kyler hela huset lika mycket.
Fördelar med luftkonditionering via kanaler

Den här typen av system rekommenderas särskilt när vi redan har en förinstallation med ett undertak för att undvika renoveringar. Dessutom, som i det fall vi tar med oss idag, är det intressant när vi planerar att göra en reform, så att den investering som krävs för installation av luftkonditioneringskanaler blir lägre. De har många fördelar:

  • De kännetecknas av utmärkt prestanda och hög energieffektivitet.
  • De fungerar med en enda inomhusenhet, så det är inte nödvändigt att installera utrustning i varje rum.
  • De installeras i undertak och tar inte upp plats.
  • De är mer diskreta och bryter inte mot miljöns design eller estetik.
  • De är tysta

Vill du låta installera luftkonditionering i ditt hem eller din lokal på entreprenad? I ACTorrevieja hjälper vi dig att installera den mest effektiva och praktiska luftkonditioneringen för dig, du kan kontakta oss+34 965 718 025 från 09:00 – 14:00 och 17:00 – 20:00.